» OVER GLADYS «

GLADYS EVENTS

“ Organiseren, verbinden, werk uit handen nemen (daarmee kostbare tijd voor mijn klant winnen), mooie events op de kaart zetten... dat is mijn passie. De wens van de opdrachtgever staat voorop, deze blijft in lead. Gladys Events ondersteunt en adviseert van begin tot aan het eind van het evenement. Door onze persoonlijke benadering bouwen we vaak een hechte band op met onze opdrachtgever. En dat moet ook, want er wordt vaak lang toegewerkt naar het evenement... ” Gladys adviseert, maakt voorstellen, coördineert de uitvoering en neemt graag alle zorg uit handen.

image1-2

“De juiste mix van passie en ervaring voor een succesvol evenement “

Over Gladys

Gladys organiseert al jaren met passie diverse evenementen. Ze is zeer betrokken bij alles wat ze doet en onderhoudt nauwe banden met haar opdrachtgever. Ze legt haar ziel en zaligheid in het organiseren en gaat voor  details en kwaliteit. Haar evenementen moeten kloppen “van geur tot kleur!“ Ze laat zich niet of nauwelijks van de wijs brengen om haar doel te bereiken. Deze passie is uitgegroeid tot haar werk en Gladys Events is hiermee een feit!

NETWERK

In een prettige werksfeer motiveert en stimuleert Gladys alle betrokkenen partijen. Accuratesse en betrokkenheid gecombineerd met passie voor evenementen maken haar een fijne partner om mee samen te werken. Zij is de spil die overzicht en rust biedt.

FLEXIBEL

U treft in haar een flexibele eventpartner met een doortastend vermogen. Gladys werkt met professionals om haar heen. De juiste mensen op de juiste positie. Met haar als coördinerende spin in het web.

LETS GET IN TOUCH!

color
https://www.gladys-events.nl/wp-content/themes/carbon/
https://www.gladys-events.nl/
#c1c1c1
style5
paged
Loading posts...
/home/u78490p109791/domains/gladys-events.nl/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off