Night for the Stars 2020

Maandenlang werkte Gladys en haar team aan de Night for the Stars. Een avond voor stichting ALS Nederland en een ode aan haar moeder….
De avond in een uitverkochte schouwburgzaal werd gepresenteerd door Anouk Smulders en Gladys zelf. Onder meer optredens van OG3NE, Do, Nienke Wijnhoven, Patricia van Haastrecht, Natasja , Luizter en de komische noot van Rob Scheepers gaven Night for the Stars kleur. Daarnaast werden er een loterij en veiling georganiseerd. In totaal leverde de Night for the Stars maar liefst 47.513 euro op voor Stichting ALS. “Dat is toch indrukwekkend, ik ben dankbaar en sprakeloos. Het was een hele bijzondere avond. Ik wil dan ook iedereen bedanken die hier een steentje aan bij heeft gedragen, alle gasten, artiesten en speciaal dank aan alle sponsoren ”, aldus Gladys.

Tijdens de avond werd ook een livestream gepubliceerd op Facebook. De stream trok ontzettend veel kijkers. Naast de optredens waren er ook diverse interviews op het podium. Zo werd een gesprek aangegaan met Gorrit-Jan Blonk, CEO van ALS Nederland, kwam ex-profvoetballer André Ooijer aan het woord. Hij is ambassadeur van Spieren voor Spieren en stond Vincent de Vries op het podium, de schrijver van het boek Fernando Riksen. “De diagnose ALS is eigenlijk een doodvonnis. Het is een onmenselijke ziekte en onderzoek naar ALS is ontzettend hard nodig. Gelukkig kunnen we daar nu een steentje aan bijdragen.”

IMG_5386

© LATULACONGA PRODUCTIONS | Johan Latupeirissa| www.latulaconga.com 

color
https://www.gladys-events.nl/wp-content/themes/carbon/
https://www.gladys-events.nl/
#c1c1c1
style5
paged
Loading posts...
/home/u78490p73671/domains/gladys-events.nl/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off